Prärieugglans tös har jätteont...

Nicole var igår med skolan på sista inskolningsdagen på Hedens skola innan sommarlovet, dom hade jättekul och tösen var helt uppspelt :)
Sedan när vi var och handlade så började tösen få jätte ont i magen och klarade inte av att gå, hon var helt sned i kroppen av smärta på vänster sida.. vi stannade upp i Vittjärv för att kolla på blommor på vägen hem, men hennes smärtor tilltog och vi for hem... efter några timmars vila och ingen förbättring så var det retur till Boden och in på jouren för en träff med farbror doktorn.
Med senaste veckans kallsvettningar och allmänt risig tös, svårt att sova och nu detta så misstänkte läkaren förstoppning och gaser i tarmarna med svår kramp som ger den kraftiga smärtan... Så vi åkte hem och stumpan fick lätta på trycket med lite hjälp av medikament, en glad tös hade sedan bara lite ont och sa "att nu känns det bra".. hon har sovit lugnt och stilla i natt och sover ännu så sött :)
Hoppas detta är slutet på denna jobbiga period för vårt älskade barn och att hon nu får kurera sig från förkylningen och kroppen får läka ut innan nått mer ...
 
Nicole har jätteont och så här snett har hon dragits ihop..
Foto; Laila Nilsson 22/5 -13  Nokia N8
 

RSS 2.0