Prärieugglan funderar på att blogga lite igen ....

Tjaaa... då är jag tillbaka efter ett långt uppehåll !
Märkligt vad livet svänger åt olika håll, jag får nog lägga pussel i min historik när jag vill samanfatta någon gång i framtiden. Jag lämnar då vissa spår här och där ...
Här har mycket hänt, skrev sist strax före sommarlovet 2013.
Nu har tösen jullov i trean och vi kunde nästan koppla ihop del av sista texten, för tösen har haft krångel med magen under jul och sista veckan innan lovet. Denna gång var det dock virus som passerade revy och däckade henne ett tag, nu är hon på banan igen även om hon är sliten och trött.
 
Nicole var med i skolkören med 50 barn vid konserten på Hildursborg den 10 december som presenterades av Kulturskolan i Boden i samarbete med Musikgymnasiet, där var också luciatåg, orkester och kör.
Gästartist var Molly Pettersson Hammar.
 
 
 
 
Vi har haft en toppen julafton här hemma, vi har bara mysigt, sett film, öppnat paket, sett Kalles jul och käkat god mat. Jag började morgonen klockan halv fyra med att ta ut skinkan som var klar efter 9½ timme på 75 grader i ugnen, rörde ihop en mjukkakudeg och började baka klockan fyra. Sedan griljerade jag skinkan, hoppade i duschen och tvagade av mig innan resten av familjen vaknade.
Vilken underbar frukost, nybakta mjukkakor med nygrilljerad skinka på .. Mmmm  :)
 
 
Nu vankas det nya året raskt ..
Bara några dagar kvar, jag måste komma ihåg att plocka upp en älgfilé ur frysen, lite löjrom och bär.
Sedan återstår att hitta på vad jag ska göra med det hela, som vanligt blir det väl något kokihop när jag står där med köttbiten i handen. Planering är INTE min starkaste sida vill jag påstå.
Önskar er alla ett gott slut, vi syns nästa år !
Prärieugglan
 

RSS 2.0