Prärieugglan & Nicole på resa ..

Den 29 juni åkte Nicole och jag söderut för att köpa en kattunge i Tingsryd, ett äventyr från torsdag till söndag.
På torsdag kväll droppade vi in hos storebror Mikael och hans Mia, det blev några timmar med trivsamt surr och god mat innan vi kröp till kojs i husbilen deras.
Tidigt på fredag morgon fick jag ropa grattis över gården när Micke vaknat, han fyllde 60 år 🥳
Vi käkade frukost och sedan togs farväl med stora kramar, Nicole och jag drog in till Sundsvall och spelade Pokémon en stund innan vi drog vidare söderut.
Ett stopp i Stockholm för att köpa en enhands kikare som PE bokat via Blocket, det gick bra och vi fortsatte genom stan med skräckblandad förtjusning.
Sent på kvällen körde vi in på gården hos Bengt strax utanför Kalmar, där kom vi till dukat bord med lasagne och det satt fint i våra hungriga magar. 
Lördag morgon kikar vi runt hos Bengt, spelar lite Pokémon och käkar frukost innan vi drog vidare till Tingsryd för att köpa lille Grim.
En underbart söt storfots kattunge som fann sig tillrätta i baksätet med Nicole, där låg han så förnöjt nästan hela vägen.
Vi körde nonstop hemåt med bara ett stopp så att jag snabbt kunde springa in och köpa lite prinskorv och dricka, ett toa stopp hos Lenita i Timrå och en vilopaus på tjugo minuter då jag rensade skallen med lite Pokémon på en badplats någonstans.
Söndag morgon vid 8a tiden rullade vi äntligen in på gården efter en 290 mil lång biltur för att hämta hem vår lille Grim.



RSS 2.0