Prärieugglan ....

Nicole älskar blommor och nästan alla slags insekter och djur, just nu botanerar hon i skalbaggarnas värld emellan blommsterarrengemangen som fyller våra vaser och glas..
Hon skapar en vackert doftande oas i enorma kreationer både inne och ute, som förgylls av hennes underbara skratt som klingar över gården med en utsrålning som man smälter av..
Att se vårt barn springa i sommarsöta kläder med en iver som glöder likt solen, är en lycka större än månen -mäktigare än stormar och vackrare än norrskenet.. det finns inga ord som räcker till att beskriva den KÄRLEKEN !

Varje dag kommer jag på mig själv att betrakta vårt underverk och fyllas av lyckan över vår skatt, att ligga en stund och bara se på henne på natten - en stund på morgonen då jag försöker väcka henne - när hon är uppslupen i leken som förtrollar - när hon blir arg eller vrång - när hon är pappagooo.. - när hon myser med djuren, med andra ord; överallt !

Den enorma kärlek jag hyser för min älskade make, fördjupades när vi blev tre och mitt hjärta fullständigt värker av lycka !
Oj, vad jag älskar vår dotter och min make ....


Prärieugglan ser sommarglädje....

Nicole har sopat golvet i sin lekstuga, jag fick ned ett gammalt getingbo i miniatyr som vi lagt i en glasburk.. lillan vill ha färgerna rött och gul i sin stuga, lite lila blir det kanske oxå för det är ju kompisens ena favoritfärger.
Om vädret samarbetar så ska vi kladda med pensel någon dag och sedan ska maken få kapa upp två gluggar i timmret så vi kan sätta in fönster :))
Utanför lekstugan står en gammal byrå som ska få lite topping i grönt för att sedan vara förvaring till sommarspel och annat som tösen vill..
Lite utemöbler ska hon få och så ska en stolpe grävas ned så hängmattan kan hängas upp vid lillstugan..
Oj, vad kul vi ska ha... :))

Nicoles lekstuga är på plats och tösen börjar bära markstenar som ska ligga utanför dörren...
Foto; Laila Nilsson 9/6 -12  Nokia N8


 

Vi har köpt sprayfärg i lila och guld till uppiffning av den cykel Nicole fått av Hanna, den ska vi försöka fixa någon dag...
Vi har många planerade smådrömmar som vi vill göra, sedan återstår det att se vad som blir av.. ett gemensamt beslut vi gjort i vår lilla familj är att verkligen göra annat än vardagens måsten, att ta oss iväg på små äventyr som fisketuren, skogpromenader, badplaskande, picknickar, oplanerade impulser m.m...
Det behöver inte vara resor som kräver planering, bokande av stugor eller annat utan sådant som bara dyker upp.. om det så betyder en kort sväng eller om tältet packas med, det får impulserna styra...
Ser fram emot en sommar med små härliga äventyr  :))))

RSS 2.0