Prärieugglan planerar och drömmer ...

Sitter i fåtöljen och planerar hur jag skulle vilja få ordning i huset, sortera slänga och få struktur ... den drömmen återkommer ofta.
Efter så många år med en kropp som inte orkar och allt som samlas på hög, det dränerar energi.
Så nu planerar jag ett litet steg mot drömmen om att återta den struktur som egentligen är jag. 

Prärieugglan rosslar i rören ...

På kvällen den 12 juni efter ett gediget bakslag från marknadsdagen med tösen och alla skolelever, så kom jag mig upp efter åtta timmar helt avslagen. Med en brännande värk i bröstet och klumpkänsla i halsen, konstaterade jag att det troligast är en förkylning på gång. Gårdagen fortsatt i samma spår men med ökad känsla och tyngre att andas, nu på morgonen den 14 så sitter jag här med en ordentlig begynnande förkylning och rösten låter som ett rivjärn ..

Prärieugglan domnar i ansiktet ...

På nationaldagen så började högra sidan av ansiktet domna, från käken över kinden och upp mot tinningen. Det har varit hela tiden sedan dess och känslan är densamma som när nästippen domnar, gissar att det beror på nacken men gillar inte känsla.


Prärieugglan laddar batteriet ...

Nu säger kroppen verkligen emot och även knoppen tycker det går tungt, frustrerande när man vill klara av lite hemma och däckas av varje bilresa jag gör, av varje val hemma som kan tyckas simpelt och enkelt - diska grytor, plocka i eller ur diskmaskinen, dammsuga, vattna blommor, vika undan tvätt, göra räkningar eller annat vid datorn... Listan går att göra hur lång som helst och nu när sommaren med värmen slår till så mår kroppen ännu sämre, när blåsten viner så pinas kroppen ännu mer, däremot dom kallare dagar utan blåst är bättre, hoppas resten av sommaren blir kall och vindstilla ...
Halva dagen har gått och nu ska jag tvinga mig upp och ut en stund, det finns så mycket jag vill göra !