Prärieugglan sover i arken ...

Vår resa börjar kvällen den 12/4 - 19 

Klockan är 00:38 och tystnaden på magasinet är total, helt vindstilla ute, mörkret ligger som en kappa runt skoterarken där älskade maken och vår underbara dotter ligger och sover. Jag hör bara lågan i gasolkaminen som värmer oss innanför tältduken, det är premiär turen för dottra och mig att sova i arken medan maken har varit uppi fjälls en gång tidigare och övernattat i arken med kompisarna Anders och Mats.
\nGårdagen vart intensiv efter Nicole slutat skolan och vi kommit hem, plocka fram det vi behövde och packa. Som tur var hade gubben lastat skoter, arken och kälken på släpet och samlat ihop det mesta och lastade in det och dom kläder, sovsäckar och annat jag plockat ihop i bilen medan jag stekte köttfärssås och kokade spaghetti.
\nNicole var lite osäker på hela grejen med att åka skoter, sova över i arken och risken att magen skulle bråka. Men det verkade släppa då vi kommit fram med bilen vid dammen och lastat av allt från släpet, kopplat ihop skoter, arken och kälken som fylldes med dom saker vi tagit med.
\nHela lilla familjen entrade skotern och gubben körde över magasinet och vi ställde upp arken i den sena kvällen strax efter vi kört förbi sitoälvens utlopp, där hade älskade maken varit helgen före och pimplat med Mats och fått en del röding.
\nSå efter vi riggat upp vårt tillfälliga bo och ätit en smörgås, kröp vi ihop i och under sovsäckar ...
\nEndast mamma är vaken !

Framme på parkeringen och lastar av släpet ... Klockan är 21 den 12/4 - 19 
Nicole påklädd för skotertur ... 
Ekipaget klart för start ... 
Klockan 22 och vi är framme på magasinet där vi ska bo ... 
PerErik borrar upp pimpelhål som blir inne i arken ... 
PerErik ställer upp arken ... 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0